Yıkım yapılan binada göçük: İşçiler enkaz altında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yıkım yapılan binada göçük: İşçiler enkaz altında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa’da yıkım yapılan beş katlı binada işçilerin çalıştığı sırada göçük meydana geldi. Yıkılan binanın altında kalan işçiler olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Bahçelievler mahallesinde yıkımı yapılan 5 katlı bir binada işçiler çalıştığı sırada göçük meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan olayda bazı işçiler kaçarak kurtulurken göçüğün altında kalan işçiler olduğu belirlendi. Göçük altında kaç işçinin olduğu konusunda net bir bilgi bulunmazken işçilerin yakınları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Binanın, alt katta yıkım yapıldığı sırada üst katlardaki tavanların yıkılıp 2. kata düşmesi sonucu yaşandığı belirtildi. Yaşanan göçük nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekipler, yaklaşık iki saattir işçileri çıkartmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...