Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sevgilisini gezdirmek için araba çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sevgilisini gezdirmek için araba çaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun’da bir kişi, sevgilisini gezdirmek için otomobil çalınca, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D.(56), otomobilini bir marketin önüne park edip kontak anahtarını da üzerinde bırakarak alışveriş için markete girdi. Bu sırada otomobilin üzerinde kontak anahtarını fark eden 25 yaşındaki C.K., kız arkadaşını gezdirmek için otomobili çalmaya karar verdi. Bir süre sonra marketten çıkan H.D., aracının kontak anahtarını üzerinde bıraktığını ve çalındığını polise haber verdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, C.K.’yi çaldığı 55 LD 068 plakalı otomobil ile seyir halindeyken Tekkeköy ilçesinde durdurarak gözaltına aldı.

Hırsızlık Bürosu’nda sorgulanan C.K., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren C.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...