Oltalarına köpek balığı takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Oltalarına köpek balığı takıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Bursa'da oltaya takılan camgöz cinsi yavru köpek balığı balıkçıların maskotu oldu. Yavru köpek balığı ile bol bol fotoğraf çekilen amatör balıkçılar, daha sonra balığı denize bıraktı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinden tekne ile açılan Murat Tepe ve Şükrü Ilgaz, oltalarına takılan balığı görünce gözlerine inanamadı. Güneşli havanın tadını sahilden 300 metre uzaklıkta balık tutarak çıkarmak isteyen iki arkadaş, oltalarının ucunda yavru köpek balığı görünce ne yapacağını şaşırdı. Teknenin içinde suya saldıkları camgöz cinsi köpek balığını sahile çıkaran iki arkadaşın etrafını meraklı vatandaşlar sardı. Gençler, tekrar suya salmak için ellerine aldıkları köpek balığı ile bol bol fotoğraf çekilmekten de geri kalmadı. Köpek balığını kucaklayan Ilgaz ve Tepe, ileride keskin dişleriyle tam bir canavara dönüşecek olan camgözden ayrılmak istemedi. Balıkçıların maskotu haline gelen köpek balığı daha sonra denize salındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...