Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öldürdüğü kız arkadaşının başında bekledi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öldürdüğü kız arkadaşının başında bekledi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Küçükçekmece’de güvenlik görevlisi Nurcan Arslan’ın öldürülmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Küçükçekmece’de arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için evden çıktığı öğrenilen 40 yaşındaki Nurcan Arslan, yolda yürürken erkek arkadaşı tarafından tabancayla kurşun yağmuruna tutulmuştu. Vücudunun çeşitli yerlerine 10 kurşun isabet eden Arslan hayatını kaybetmişti. Saldırgan Melih B. ise olaydan bir gün sonra polise giderek teslim olmuştu.

ÖLDÜRDÜĞÜ SEVGİLİSİNİN BAŞINDA BEKLEDİ
Küçükçekmece’de yaşanan cinayete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Olayın hemen ardından bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde Melih B. elinde silahla kız arkadaşının başında bekliyor. Zaman zaman silahı kafasına dayayan Melih B., yerde cansız yatan kız arkadaşına bağırıyor. Bu sırada çevredeki bir güvenlik görevlisi de olayı görerek uzaklaşıyor. Görüntüleri kaydeden kadın ise, "Ne olursun kalksın oradan" diye dua ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...