Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ataşehir’de Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, derede süren ıslah çalışmaları çerçevesinde yıkıldı. Vatandaşların bir kısmı yıkıma tepki gösterirken, bazı vatandaşların da yıkılan binaların demirlerini toplamaya çalıştıkları görüldü.

Yenisahra İstanbul Caddesi üzerinde Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, sabah saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı. Yıkım nedeni ile çevrede polis tarafından güvenlik önlemi alındı. Gecekondularda eşyalarını çıkarmayan bazı vatandaşların, eşyalarını çıkardıkları görüldü. Bu sırada bazı vatandaşlar, yıkıma tepki gösterdi. Belediye ekipleri gerekli önlemleri aldıktan sonra kepçe ile gecekonduları yıkmaya başladı.

Binaların yıkılması ile birlikte hurda toplayan bazı vatandaşlar ise harekete geçti. Vatandaşlar, bina enkazına girerek demir ve hurdaları topladı. Çalışmalar sonucunda 8 gecekondunun yıkıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...