HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Husumetlisini döve döve öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Husumetlisini döve döve öldürdü
Kavga, Döve Döve Öldürdü, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Bolu’da aralarında daha önceden husumet bulunan şahsı döverek öldüren zanlı, ifadesinin ardından adliyeye çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, bir hafta önce Karamanlı Mahallesi Mutlu Sokak’ta meydana geldi. Önceden aralarında husumet bulunan 38 yaşındaki Avni Aslan ve 33 yaşındaki Sinan M., karşı karşıya geldiler. Kolonya bağımlısı iki genç birbirlerine küfür ettikten sonra kavga etmeye başladılar. Sinan M., Avni Aslan’ı yumruklarıyla döverken, Aslan yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan şahıs bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti. 
Olaydan sonra gözaltına alınan Sinan M., savcılıkta verdiği ifade sonrasında serbest bırakılmıştı. Avni Aslan’ın hayatını kaybetmesi sonrasında Sinan M. tekrar gözaltına alındı. Bolu Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan şahıs adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere küfürler yağdıran şahıs, “Sizinle görüşeceğiz” diyerek tehditler yağdırdı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...