Tekirdağ'da 12 uyuşturucu taciri tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Tekirdağ'da 12 uyuşturucu taciri tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Tekirdağ’da sokakta uyuşturucu satanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 kişiden 12'si tutuklandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokakta uyuşturucu sattığı belirlenen kişilere yönelik dün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Çevik Kuvvet ekiplerinin de destek verdiği operasyonda Süleymanpaşa İlçesi’nde çoğunluğu Romanların yaşadığı Aydoğdu Mahallesi’ne giren polis ekipleri 13 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 3 av tüfeği, onlara ait 32 fişek, 130 gram sentetik uyuşturucu maddesi bonzai, 104 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. 

12 KİŞİ TUTUKLANDI
Emniyette işlemleri tamamlanan 13 şüpheliden 12’si adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu satmakla suçlanan şüpheliler savcılık sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Bir şüpheli ise emniyetten serbest bırakıldı. Soruşturması sürüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...