Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tartıştığı şahsı böyle vurdu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tartıştığı şahsı böyle vurdu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Maltepe’de bir kişi, tartıştığı şahsı silahla vurdu. Olay anı kameralara yansıdı.

Olay, Maltepe’de geçen günlerde meydana geldi. İddiaya göre A.K isimli bir iş adamı kafede oturduğu sırada Kürşat H. isimli şahıs alacağını istemeye geldi. A.K. ile Kürşat H. bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce, iş adamı belinden silahını çıkardı. Yanında bulunanlar A.K’yi engellemeye çalışsa da şahıs, silahıyla Kürşat H.’yi vurdu. Kürşat H. kanlar içinde yere yığılırken, iş adamı A.K olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis, kısa sürede olay yerine geldi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmayla zanlı A.K’yi Tuzla’da gözaltına aldı. A.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, tedavi altına alınan Kürşat H.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan A.K’nin Kürşat H.’yi silahla vurduğu an güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde ilk olarak A.K. ile Kürşat H. kafede konuşmaya başlıyor. Ardından tartışma büyüyünce A.K belinden silahını çıkarıyor. Yanında bulunan kişiler A.K’yi engellemeye çalıştığı sırada şahıs kurtularak Kürşat H.’ye kurşun yağdırıyor. Yaralı şahıs yerde acılar içinde kıvranırken, iş adamı A.K. kafeden hızla uzaklaşıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...