Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

70 yıllık evli çift peş peşe öldü!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
70 yıllık evli çift peş peşe öldü!

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmirli gazeteci Ahmet Dilekçi'nin geçen 1 Şubat'ta kaybettiği babası 90 yaşındaki Hasan Dilekçi'nin ardından annesi 84 yaşınhdaki Nermin Dilekçi de hayatını kaybetti.

Eşine, "Hasanım sen ölürsen ben bu acıya dayanamam" diyen Nermin Dilekçi de gözyaşları arasında toprağa verildi. Gazeteci Ahmet Dilekçi'nin, Konak İlçesi Göztepe Semti'ndeki evlerinde oturan babası Hasan Dilekçi, geçen 1 Şubat'ta hayatını kaybetti. Prostat kanseri ve KOAH hastası olan, bu hastalıklara bağlı olarak yaşamını yitiren Dilekçi, cenaze töreninin ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi. Sağlığında "Hasanım sen ölürsen ben bu acıya dayanamam" diyen, bu ayın başında da yaklaşık 70 yıllık eşini kaybetmenin acısını yaşayan, kalp hastası Nermin Dilekçi de bu sabah yatağında vefat etti. Sağlık sorunları nedeniyle hayata gözlerini yuman iki çocuk annesi Nermin Dilekçi de cenaze töreninin ardından, eşi gibi Doğançay Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...