Çanakkale’de 362 kaçak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çanakkale’de 362 kaçak yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitme hazırlığı yapan 362 kaçak yakalandı.

Ayvacık Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Ayvacık’ın Behramkale, Kayalar, Büyükhusun ve Gülpınar köylerinde insan kaçakçılığına yönelik operasyon düzenledi. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye, Afganistan ve Irak uyruklu 362 düzensiz göçmen yakalandı. Ayrıca kaçışları organize ettikleri öne sürülen 10 şüpheli göz altına alındı. Operasyonlarda 5 minibüs, 2 otomobil, 2 bot, 2 bot motoru ve 1 tekne de ele geçirildi. Ekipler bölgede operasyonlarını aralıksız sürdürürken, yakalanan kaçaklar minibüs ve otobüsler vasıtasıyla Ayvacık Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Kaçakların jandarmadaki işlemlerinin ardından Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi’ne götürüleceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...