Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oto kiralamacı kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Oto kiralamacı kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da, silahlı saldırıya uğrayan oto kiralamacı kardeşlerden biri öldü, diğeri ağır yaralandı.

Olay, Seyhan ilçesinin Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, oto kiralama işi yapan Mehmet Salih (29) ve Özkan Aktürk (27) kardeşler, kimliği bilinmeyen bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz kişi, tabancasıyla Aktürk kardeşlere kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği iki kardeş kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan geldiği beyaz renkli otomobille kaçtı. İki kardeş, çevredeki vatandaşlar tarafından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Karnı, dizi ve ayak bileğinden yaralanan Mehmet Salih Aktürk hastanede tedavi altına alındı.

Göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan kardeşi Özkan Aktürk ise ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edildi. Kalbi duran ve yeniden çalıştırılan Özkan Aktürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aktürk’ün cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda katil zanlısını yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...