Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kasayı battaniyeye sarıp da çaldılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kasayı battaniyeye sarıp da çaldılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Hacısungur Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne giren hırsızlar, yaklaşık 6 bin liranın bulunduğu kasayı battaniyeye sarıp, bir araca yükleyerek kaçtıkları iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Hacısungur Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne gelen kimliği belirsiz şahıslar, demir levye ile kapıyı aralayarak içeri girdi. Uyanık hırsızlar battaniye ile kasayı sarıp, bir araca yükleyip kaçtı. Sabah saatlerinde kasayı göremeyen çalışanlar, şok oldu. Kooperatif yetkileri daha sonra jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, bina içinde ve kamera kayıtları üzerinde incelemede bulundu.  Jandarmaya verilen ifadede, çalınan kasada yaklaşık 6 bin lira bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...