Bitlis’te feci kaza: 3 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bitlis’te feci kaza: 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bitlis’in Güroymak ilçesinde otomobille minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, sabah saatlerinde Güroymak-Muş karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 34 AU 2130 plakalı otomobille karşı yönden gelen 49 J 1245 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Tekin A. olay yerinde hayatını kaybederken, Dölşahan A. ve Zülfinaz A. ile minibus sürücüsü yaralandı. Bitlis Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Dölşahan A. ile Zülfinaz A., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde hayatını kaybeden Tekin A.’nın cenazesi ise Muş AFAD Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobilde bulunanların Muş Havaalanı’na gelecek olan bir yakınlarının cenazesini karşılamak üzere Mutki ilçesinden yola çıktıkları öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...