Düzce'deki silahlı saldırının zanlıları yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Düzce'deki silahlı saldırının zanlıları yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Düzce'de yaklaşık 7 ay önce gerçekleştirilen silahlı saldırının şüphelileri, Sarp sınır kapısında yakalandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 7 ay önce, merkeze bağlı Gümüşpınar köyünde, 61 yaşındaki Sefer Mallı'nın uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi.
Olayın failleri olarak tespit edilen E.Z. ve A.Z. hakkında Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yakalama kararı çıkartıldığı ifade edilen açıklamada, zanlıların Artvin’in Hopa ilçesindeki Sarp sınır kapısından geçmeye çalıştıkları sırada güvenlik güçlerince yakalandığı bildirildi.
Açıklamada, zanlıların ifadelerinin, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alındığı ve "kasten adam öldürme" suçundan Düzce Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiği kaydedildi.
Düzce'de, 21 Temmuz 2015 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Sefer Mallı, kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmiş, olayın faillerinin yakalanması için jandarma ekiplerince çalışma başlatılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...