HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gaziantep'te feci kaza: 15 yaralı

Düzenleyen:
Gaziantep'te feci kaza: 15 yaralı
Gaziantep, Haber

YAŞAM Haberleri

GAZİANTEP'in Nurdağı İlçesi'nde, Suriyeli hastaları taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Nurdağı-İslahiye karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. İslahiye Çadır Kenti'nde hasta nakil aracı olarak kullanılan Mehmet Tombul yönetimindeki 27 SZ 243 plakalı minibüs, Gökçedere Mahallesi yakınlarında Zekeriya Kara yönetimindeki 01 DOY 33 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, her iki araçta hasar oluşurken, minibüste bulunan ve hastanede yapılan tedavilerinin ardından İslahiye'deki çadır kente dönen Suriye uyruklu 15 kişi yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde bulunan hastanelere götürüldü. Hastanelerde tedavilerine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...