HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Terkos Gölünde tekne faciası: 1 ölü, 2 kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Terkos Gölünde tekne faciası: 1 ölü, 2 kayıp
Terkos Gölü, Tekne, Tekne Devrildi, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Terkos Gölünde küçük bir teknenin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralı olarak kurtarıldı. Botta bulunan diğer 2 kişiyi işe arama çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Talip Avcı, Fatih Avcı, İsa Başol ve Samet Korkmaz isimli dört kişi dün akşam saatlerinde küçük bir tekne ile Terkos Gölü’nden açıldı. Bir süre sonra dört kişinin bindiği tekne bilinmeyen bir nedenden devrildi. Fatih Avcı(32) isimli şahıs yaralı olarak kurtarılırken, İsa Başol(33) hayatını kaybetti. Başol’un cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Arnavutköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Öte yandan, botta bulunan diğer iki kişiye ise dün akşamdan beri ulaşılamadı. Samet Korkmaz(30) ile Talip Avcı’yı (55) arama çalışmaları devam ediyor . Arama çalışmalarını izleyen kayıpların yakınlarından Fazile Uzunbayır, "Dün açılmışlar. Bot bilinmeyen bir nedenden alobora olmuş. Birinin cesedi bulundu. Arama çalışmaları devam ediyor."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...