HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bu ekmeklerden para çıkıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu ekmeklerden para çıkıyor!
Dilenci, Ekmek, Para, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çorum’da, zabıta ekiplerinin yakaladığı bir dilencinin topladığı paraları kaptırmamak için seçtiği yol görenleri şaşkına çevirdi.

Çorum Belediyesi zabıta ekiplerinin şehir merkezinde dilencilere karşı yürüttüğü çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Zabıta ekiplerinin ana arterlerde yaptığı denetimlerde Çorum’a çevre illerden gelerek dilencilik yaptığı tespit edilen 6 kişi yakalandı. Yakalanan dilenciler görevliler tarafından Zabıta Müdürlüğü’ne getirildi. Burada bir kadın dilenci, topladığı bozuk paraları zabıtalara kaptırmamak için yanında bulunan ekmek ve poğaçanın içerisine gizledi. Ancak dilencinin uyanıklığı zabıta görevlilerinin dikkatinden kaçmadı. Yapılan üst aramalarında bir dilenciden para çıkmaması üzerine şüphelenen zabıta ekipleri, poşet içerisinde bulunan ekmek ve poğaçanın kesik olduğunu fark edince toplanan paralar ortaya çıktı. Ekmek ve poğaçalar içerisine gizlenen yaklaşık 70 liraya el konuldu. Hakkında yasal işlem yapılan dilencilerden yaklaşık 150 TL paranın ele geçirildiği öğrenildi.
Bu ekmeklerden para çıkıyor!
Bu ekmeklerden para çıkıyor!
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...