Boşanmasından sorumlu tuttuğu öz kızını vuran baba daha sonra...

Düzenleyen:
Boşanmasından sorumlu tuttuğu öz kızını vuran baba daha sonra...

YAŞAM Haberleri

Yalova’nın Altınova İlçesi'nde bir süre önce eşinden boşanan 58 yaşındaki Temel Baysal bu sabah yolda karşılaştığı kızı 28 yaşındaki Fatma Baysal'ı boşanmalarına neden olmakla suçladı...

Çıkan tartışmada Temel Baysal, pompalı tüfekle kızını vurduktan sonra aynı silahla intihara kalkıştı. Başından ağır yaralanan Temel Baysal yaşamını yitirirken, ağır yaralanan kızı Fatma Baysal ise tedavi altına alındı.
Altınova'da yaşayan Temel Baysal bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Dursune Cebeci'den boşandı. Eşinin iki çocuğunu alıp bir başka eve gitmesini kabul edemeyen Temel Baysal, ayrılmalarındaki en büyük etken olarak bir evde temizlik işleri yapan kızı Fatma Baysal'ı sorumlu tuttu. 
Boşanmasından sorumlu tuttuğu öz kızını vuran baba daha sonra...
Temel Baysal, bu sabah Hürriyet Mahallesi 42'inci Sokak'taki evinin önünde yürüyerek işe giden kızı ile karşılaşınca tartışmaya başladı. Kızını boşanmalarından sorumlu tutan Temel Baysal, pompalı tüfekle ateş ederek kızını yaraladıktan sonra aynı tüfeği başına dayayıp ateşledi. Temel Baysal olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Fatma Baysal kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 
Hayati tehlikesi bulunan Baysal'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürüyor.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Altınova İlçesi'ndeki tersanelerde zaman zaman çalışan Temel Baysal'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...