Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayrılmak isteyen sevgilisine sokak ortasında kurşun yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ayrılmak isteyen sevgilisine sokak ortasında kurşun yağdırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da bir kişi, evlenmek istediği sevgilisi kendisinden ayrılınca onu takip edip sokak ortasında kurşun yağdırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Yurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hadra K. (38) ile Fadıl A. bir süre önce sevgili olup birlikte yaşamaya başladı. Fadıl A., Hadra K.’ye evlenme teklifinde bulundu. Hadra K. ise evlenmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine Fadıl A. evlenmek için ısrar edince Hadra K. sevgilisinden ayrıldı. Bu duruma sinirlenen Fadıl A., Hadra K.’yi tehdit etmeye başladı. Hadra K. 2 gün önce Bağlar Polis Merkezi’ne giderek Fadıl A. hakkında kendisini tehdit ettiği için şikayette bulundu.
Bugün ise öğle saatlerinde Alparslan Türkeş Bulvarı’nda kaldırımda yürürken Fadıl A. onu takip etmeye başladı. Bir süre sonra Fadıl A., Hadra K. ile konuşmak istedi. Ancak Hadra K. karşı çıkınca Fadıl A. tabanca ile kurşun yağdırarak Hadra K.’yi diz kapağından ve baldırından 4 kurşunla vurup kaçtı. Olayı görenler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hadra K. burada tedavi altına alındı.
Polis şimdi her yerde Fadıl A.’yı arıyor.
Ayrılmak isteyen sevgilisine sokak ortasında kurşun yağdırdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...