Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeytinburnu'nda yangın: 2 çocuk öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Zeytinburnu'nda yangın: 2 çocuk öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zeytinburnu'da 4 katlı bir apartmanın giriş katında yangın çıktı. Suriyeli bir ailenin kaldığı öğrenilen dairede çıkan yangından ailenin 2 çocuğu hayatını kaybederken baba Muhammed Weysi ve 12 yaşındaki kızı ağır yaralandı.

 Sabaha karşı saat 04,00 sıralarında meydana gelen yangın Veliefendi Mahallesi Yeşilyol D Sokak'ta bulunan Güler Apartmanı'nın giriş katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 6 kişilik bir Suriyeli ailenin kaldığı evde yangın çıktı. Elektrik sobasından çıktığı iddia edilen yangın, bir anda bütün daireyi kapladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Zeytinburnu'nda yangın: 2 çocuk öldü
Çıkan yangından ailesini kurtarmaya çalışan baba Muhammed Weysi vücudunun çeşitli yerleri yanmasına rağmen; eşi Muntua, 1,5 yaşındaki bebeği ni ve 12 yaşındaki kızını dışarı çıkarmayı başardı. Ancak tüm çabalarına rağmen evde kalan iki çocuğunu alevlerden kurtaramadı. Alevlerin arasında kalan ailenin 5 yaşındaki oğlu Weysi Weysi ve 9 yaşındaki kızı Reyyen Weysi feci şekilde yanarak can verdi. 
Yangın itfaiye ekiplerinin müdahaleleri ile birlikte söndürülürken 2 çocuğun cansız bedeni ekipler tarafından evin içerinde bulundu. Çocukların cesetleri incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Zeytinburnu'nda yangın: 2 çocuk öldü

Öte yandan yangının çıktığı dairenin üst katında mahsur kalarak dumandan etkilenen 2 çocuk da ekipler tarafından kurtarılarak ambulansta tedavileri gerçekleştirildi. 
Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Zeytinburnu'nda yangın: 2 çocuk öldü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...