Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da bir araçtan 50 kilo esrar çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Diyarbakır'da bir araçtan 50 kilo esrar çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol uygulamasında durdurulan bir araçta yapılan aramada, 50 kilo 700 gram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti gerçekleştirildiği belirtilerek şöyle denildi: "Sur Mermer Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen yol kontrol ve araması esnasında, arama noktasını fark ederek kaçmaya çalışan bir araç yapılan takip neticesinde yakalanmış ve araçta yapılan aramada, bagaj bölümünde çuvallar içerisinde paketlenmiş 50 kilo 700 gram toz esrar ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile  uyuşturucu maddelere ve araca el konulmuş olup, 2 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur."  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...