Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı'nda kuş alarmı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Atatürk Havalimanı'nda kuş alarmı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Atatürk Havalimanı çevresinde görülen kuş sürülerinin tehlikeye neden olmaması için pilot, hava trafik kontrol merkezine bilgi verdi. O anlar ise ses kayıtlarına yansıdı.

Atatürk Havalimanı çevresinde görülen kuş sürülerinin tehlikeye neden olmaması için pilotlar, hava trafik kontrol merkezine bilgi verdi. Kuş sürüsünü gören bir pilot, "Çok sayıda kuş geçişi var. Bunu nasıl engelleyebiliriz, yardımcı arkadaşları gönderebilir misiniz? devamlı siyah siyah kuşlar geçiyor pisti katediyorlar" diyerek kontrolörü bilgilendirdi. 
Bunun üzerine kontrolör de, "Anladım kuşları çıkartayım ama sadece uzaktan siren çalabilirler ama yine de çağırıyorum" cevabını verdi. 
Pilot, "Prosedürü yapalım aynen uygulayalım bayağı geçiyorlar" derken bilgilendirme sonrası kuşlarla mücadele için görevli siren çalan mobil araç kuş sürülerinin olduğu noktada çalışma yaptı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...