Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Hakkını helal et' dedi, ayağından vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
'Hakkını helal et' dedi, ayağından vurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Eskişehir’de oto galeri sahibini ayağından silahla yaralayan sanık ile azmettirici olduğu ileri sürülen şüphelinin yargılanmasına başlandı.

Eskişehir’de bir oto galerici sahibini ayağından vurduğu ileri sürülen tutuklu sanık M.S. ile azmettirdiği ileri sürülen A.Y.’ın yargılanmasına 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. Duruşmaya ayağından yaralanan Ü.U., tutuklu sanık M.S. ve azmettirdiği ileri sürülen A.Y. ile avukatlar katıldı. Duruşmada konuşan Ü.U., sanık ile daha önce bir sorununun bulunmadığını belirterek, “Sorunum A.Y. ile idi. A.Y., benim evime adam gönderip öldürteceğini söyletti, bunun ses kayıtlarını da mahkemeye sundum. Sanığa yanımda çalışan eleman araç satmış. Kapora olarak 100 TL almış. Olay günü sanık sabahtan dükkana bir ticari taksi ile gelmiş. Benim olmadığımı söyleyince geri dönmüş. Ardından aynı durak taksisi ile yeninde geldi. Dükkana girdi. Bana sarıldı, öptü. ‘Hakkını helal et abi’ dedi. Ardından arkamı dönünce, 6 el ayağıma ateş etti. Güvenlik kameralarında bunların hepsi mevcuttur. Ayrıca sanığın iki kere geldiği taksi şoförü ile A.Y.’nin tanıştığı ve fotoğraflarının olduğunu mahkemeye sunduk” dedi. 
Duruşmada konuşan sanık M.S. ise, belirtilen yerden bir araç aldığını ve bunun için kapora verdiğini ifade ederek, “Ben araç için kaparo vermiştim. Ancak daha sonra vazgeçtim. Kaparomı geri vermelerini söyledim. Vermeyince de silahla ateş ettim. Kimse beni azmettirmedi” dedi. 
Azmettirdiği ileri sürülen A.Y., ise suçlamaları kabul etmedi. 
Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe ertelerken, sanık M.S.’in tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...