Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da uyuşturucu tacirlerinin arasından öyle bir isim çıktı ki!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da uyuşturucu tacirlerinin arasından öyle bir isim çıktı ki!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da, bir uzman çavuşun da aralarında bulunduğu 4 uyuşturucu taciri gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanılurfa’dan yola çıkan bir otomobilde uyuşturucu olduğu ihbarını aldı. Polis takibe aldığı otomobili D-400 Karayolu Mersin istikametinde durdurdu. Polis otomobilde bulunan 4 kişiyi araçtan indirip üzerlerinde arama yaptı. Yapılan arama sırasında bir kişi, uzman çavuş olduğunu, neden durdurulduğunu anlamadığını söyledi. Polis, otomobilde narkotik köpeğiyle bagajda yaptığı aramada 11 kilo esrar ele geçirdi.

Yapılan çalışmada Ahmet D.’nin (29) uzman çavuş olduğu ancak silah ruhsatında yaptığı bir usulsüzlükten dolayı açığa alındığı öğrenildi.

Polis ayrıca torbacılara yönelik şok baskınlar da düzenleyerek 11 kişiyi gözaltına aldı. Kaçmaya çalışan zanlılar havaya ateş açılarak durduruldu. Bu anlar da saniye saniye görüntülendi. Yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 76 kilo esrar ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen 15 kişiden 10’u tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...