Edirne'de 40 Suriyeli kaçak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Edirne'de 40 Suriyeli kaçak yakalandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Edirne’de, polis tarafından şüphe üzerine arama yapılan iki minibüste, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen Suriyeli 40 sığınmacı yakalanırken, gözaltına alınan sürücüler S.A. ve O.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Sarayiçi mevkiinde park halinde bulunan ve durumundan şüphelenilen 2 midibüste arama yaptı. Yapılan aramada, yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine çıkarılmak istenen, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 40 Suriyeli sığınmacı yakalandı. Olayla ilgili organizatörler S.A. ve O.K.’de gözaltına alındı. Emniyete götürülen 40 Suriyeli işlemlerinin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderilirken, S.A. ve O.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...