Şehit evinde gözyaşları sel oldu

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Şehit evinde gözyaşları sel oldu

YAŞAM Haberleri  / iHA

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz'ın Adana’daki baba ocağına ateş düştü.

Şehidin 3 ay önce nişan yaptığı ve evlilik için düğün salonu baktığı öğrenildi.Şehidin yaşlı dedesi acı haber üzerine gözyaşlarını tutamadı. Şehidin, Sümer Mahallesi 68138 Sokak'taki baba evine gelen askeri yetkililer, acı haberi şehidin dedesi Ali Bulut ve anneannesi Hanise Bulut’a verdi. Ali-Hanise Bulut, haber üzerine uzun süre gözyaşı döktü.  Kanser hastası olduğu öğrenilen ve evde yatan anne Sahre Yılmaz’a ise acı haber sağlık ekipleri eşliğinde verildi.

Yetkililer Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde çalışan şehidin babası Mehmet Feridun Yılmaz’a ise telefonla ulaştı. Hasine Bulut, şehidin annesinin kanser hastası olduğunu belirterek, “Hasta kızım hasta. Öğrenirse ölür, ölür” diye gözyaşı döktü. Şehidin evine ve evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Sercan Yılmaz’ın, göreve 3 ay önce başladığı, göreve başladıktan kısa süre sonra da nişan yaptığı bildirildi. Geçtiğimiz hafta izne gelen ve Cuma günü tekrar göreve dönen şehit Yılmaz’ın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...