Putin'e inat Kars'a Rus gelin

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Putin'e inat Kars'a Rus gelin

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye ile Rusya arasında, savaş uçağının düşürülmesinin ardından başlayan gerilim her geçen gün tırmanırken, yaşananlara inat Kars'a Rus gelin geldi.

Karslı Remzi Bayrambey, tanıştığı Rus vatandaşı Nastya Anastasia ile önceki gün görkemli düğün töreniyle evlendi. Kars'ta düzenlenen düğün ile dünya evine giren Remzi Bayrambey ve Nastya Anastasia'nın nikahları Kars Belediyesi Nikah Memuru Erdoğan Tanrıverdi tarafından tercüman eşliğinde Düğün Salonu'nda kıyıldı. 
Nikah memurunun söylediklerinin tercüman tarafından Rusça'ya çevrildiği törende Rus gelin, nikah memurunun "Remzi Bayrambey'i eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna hem Rusça "Da" hem de Türkçe "Evet" şeklinde cevap verdi. 

Rus gelin Nastya Anastasia, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin kendileri için engel olmadığını belirterek, "Ben umut ediyorum ki bu düzelecek. Bu böyle kötü kalmaz ve daha iyi olacaktır" dedi. 
Kars'ı da çok beğendiğini söyleyerek özellikle tarihi yapıların güzelliklerinden bahseden Nastya Anastasia, "Türkiye'de yaşama kararı aldık. Türk yemekleri ve özellikle Kars yemekleri çok güzel, çok seviyorum. Ayrıca içecek olarak da çay çok güzel. Türk yemeği yapmayı bilmiyorum ama yakın zamanda kayın validemden öğreneceğim. Türk düğününü daha önce hiç görmedim ancak televizyonda izliyorduk ama şimdi benim düğünüm oldu. Çok heyecanlandım ve çok mutluyum" diye konuştu. 
Bir düğün salonunda düzenlenen törenle dünya evine giren Remzi Bayrambey ile Nastya Anastasia çiftini Karslılar da yalnız bırakmadı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...