Bayrampaşa'da patlama!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Bayrampaşa'da patlama!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bayrampaşa'da bir işyerinde henüz bilinmeyen bir nedenle şiddetli patlama meydana geldi. Patlama sonrası işyerinde yangın çıkarken, çevredeki bir çok araç zarar gördü.

Olay, Bayrampaşa'da gece saat 01:00 sıralarında meydana geldi. Ortamahalle Ersan Sokak'ta kapalı bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebeple şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası işyerinde yangın çıktığını gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlama sonrası işyerinde çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. İtfaiye ekipleri işyerinde bulunan büyük mutfak tüplerini dışarı çıkardı. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık görevlileri de hazır bekledi.

PATLAMA SESİNE UYANDIK
Patlamanın meydana geldiği işyerinin hemen üstünde oturan Taner Turan, "Biz hemen üstünde birinci katta oturuyoruz. Büyük bir patlama sesine uyandık. Sesle aşağı indik yanıyordu, hemen İtfaiyeye haber verdik. Biz önce tüpten korktuk, artık nedenini bilmiyoruz. Herhangi bir yaralı ve can kaybı yok. Bina sallandı." dedi.
Patlama sonrası herhangi bir yaralı ve can kaybı yaşanmazken, işyeri kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, sokak içeresinde park halindeki bir çok aracın camları kırılarak maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri patlamanın neden kaynaklandığını araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...