O öğretmen tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
O öğretmen tutuklandı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri’de geçtiğimiz hafta çarşamba günü polis olan babasının silahı ile intihar eden lise son sınıf öğrencisi genç kıza, matematik öğretmenin cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Öğretmen tutuklandı, okul yönetimini de açığa aldık" dedi.

Kayseri’de geçtiğimiz hafta çarşamba günü Mimarsinan Demokrasi Mahallesi Emniyet 1. Cadde’de meydana gelen olayda, Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi 4. sınıf öğrencisi C.K. (18), polis olan babasının silahı ile başına ateş etmiş ve ağır yaralı olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisinde hayatını kaybetmişti. Öte yandan, Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi’nde matematik öğretmeni olan B.Ö.’nün C.K.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddia edilmişti. B.Ö.’nün C.K.’nın intihar etmesinin ardından kaçtığı, polis ekipleri tarafından Yozgat’ta gözaltına alındığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, idari soruşturmanın devam ettiğini söyleyerek, "Hiç kimsenin istemediği ve hiç kimsenin istemeyeceği bir olaydır. Çünkü ne olup olmadığını biz bilmiyoruz. Adliyeye intikal etmiş bir konu. Adliye bu olayın ne olup olmadığını söyleyecek. İdare olarak biz öğrendiğimiz andan itibaren savcılığa suç duyurusunda da bulunduk. Bu işin neticede savcılığa ve adliyeye intikal etmiş bir boyutu var. İdari olarak da gerekli soruşturma sürecini başlattık. Okulu yönetimini ve o öğretmeni de açığa aldık. Şuan o öğretmen tutuklandı" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...