65 yaşındaki adam intihar etti

Düzenleyen:
65 yaşındaki adam intihar etti

YAŞAM Haberleri

Antalya’da ailevi sebeplerden dolayı bunalıma girdiği ileri sürülen 65 yaşındaki Mehmet A., başına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.00’de Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi’ndeki bir apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. Emekli Mehmet A., iddiaya göre bir süredir aşırı alkol almaya başladı. Mehmet A.’nın alkol alımı nedeniyle eşi üç gün önce evden ayrıldı ve çocuklarının yanına gitti. Bunalıma giren Mehmet A., av tüfeğini başına dayayıp ateş etti ve yaşamına son verdi. Evden silah sesi duyulması üzerine komşular durumu polise bildirdi. Eve giren polis ve sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından Mehmet A.’nın cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...