Evde beslediği kuzularının altına bebek bezi bağladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Evde beslediği kuzularının altına bebek bezi bağladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tokat’ta öksüz kalan ikiz kuzuları evine alan sahibi, onlara bebekler gibi bakıyor.

Tokat’ta büfe işletmeciliği yapan Adem Akgüç’ün ikiz yavrulayan koyunu, yemliğe başının sıkışması sonucu boynu kırılarak telef oldu. Yaklaşık bir haftalıkken annesiz kalan yavru kuzuları ahırda bırakmak istemeyen Akgüç, onları evine getirerek beslemeye başladı. Ev kirlenmesin diye bebek bezi ile bezlenen kuzular, biberonla besleniyor. Evin maskotu haline gelen kuzuları havaların iyi olduğu günlerde işe giderken yanında götüren Akgüç, kuzuları yayılmaları için yeraltı çarşısı üzerindeki yeşillik alana bırakıyor. Etrafı korkuluklarla kapalı olan yeşillik alanda kuzular ise şirinlikleri ile görenlerin dikkatini çekiyor. Kuzuların sevimli hallerini cep telefonları ile çeken vatandaşlar, şehir merkezinde alışılmışın dışında doğal görüntülere rastlamanın sevindirici olduğunu dile getiriyor.
Evde beslediği kuzularının altına bebek bezi bağladı
Adem Akgüç’ün 12 yaşındaki oğlu Muhittin Akgüç, dişi olan kuzuya "Pamuk", erkek olana "Bulut" ismini verdiklerini söyledi. Minik kuzuları evde biberonla beslediklerini ifade eden Akgüç, kuzuların evlerine renk kattığını belirtti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...