E-5’te trafik 7 saat sonra normale döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
E-5’te trafik 7 saat sonra normale döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

E-5 Karayolu Zeytinburnu mevkiinde meydana gelen kazada yan yatan beton tankeri, kazadan 7 saat sonra 3 parça halinde vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Vinç başta olmak üzere çok sayıda kurtarma aracı bölgeye sevk edildi. Beton tankeri kazadan 7 saat sonra 3 parça halinde kaza yerinden kaldırıldı. E-5 trafiğini felç eden beton tankerinin yüklü olduğu ve yaklaşık 30 ton ağırlığında olduğu öğrenilirken, tankerin ağırlığı nedeniyle çalışmalar uzun sürdü.

TANKER 3 PARÇA HALİNDE OLAY YERİNDEN KALDIRILDI
3 parça halinde kaldırılan tankerin ardından olay yerinde temizleme çalışmaları başlatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, olay yerinde temizleme çalışması yaptı. Trafik önce 2 şeride açılırken, temizliğin tamamlanmasıyla birlikte yol tamamen trafiğe açıldı.

Bu arada beton tankerinin şoförü de olay yerine gelerek, polislere kazayla ilgili bilgi verdi. Tanker şoförü gazetecilerin kazayla ilgili sorularını yanıtlamak istemezken, şoförün yanında bulunan bir başka firma yetkilisi ise şoförün uyumasının söz konusu olmadığını, ufak bir dalgınlıktan kazanın meydana gelmiş olabileceğini söyledi.

YOLDA KALAN SÜRÜCÜLER DURUMA İSYAN ETTİ
Sabahın erken saatlerinde yola çıkan sürücüler ise kaza nedeniyle tıkanan trafiğe isyan etti. Kimi sürücüler 2 saat, kimisi ise 4 saat boyunca trafikte olduğunu söyledi.

Bir sürücü, “1 saatte 2 kilometre geldim” derken, bir başka sürücü ise, “2 saattir yoldayım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...