İstanbul’da telefon kaçakçılarına operasyon

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul’da telefon kaçakçılarına operasyon

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da düzenlenen telefon kaçakçılığı operasyonunda 1 milyon TL değerinde 938 adet telefon ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, piyasaya kaçak telefon sürüleceğine dair ihbarları değerlendiren Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Dün başlatılan çalışma kapsamında Fatih’e bağlı İskenderpaşa Mahallesi’nde uygulama yapan polis ekipleri iki şüpheliyi durdurarak üst araması yaptı. Yapılan aramada şüpheli İ.A ve M.A’nın çantalarında 46 adet cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 892 adet değişik markalarda cep telefonu ele geçirilirken, adreste bulunan E.A isimli bir şüpheli de gözaltına alındı.

Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 938 adet cep telefona el konulurken, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...