Kaza yapan sevgilisini olay yerinde bırakıp ölümüne sebep oldu

Düzenleyen:
Kaza yapan sevgilisini olay yerinde bırakıp ölümüne sebep oldu

YAŞAM Haberleri

Milas’taki motosiklet kazasında ağır yaralanan Seher Poyraz’ı, sevgilisinin hastaneye götürmek yerine olay yerinde bırakıp kaçtığı öğrenildi.

Muğla'nın Milas ilçesinde, cumartesi akşamı 26 yaşındaki Hamza Altan'ın kullandığı motosiklet, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu devrildi. Dibekderesi mahallesinde meydana gelen kazada motosikletin arkasında bulunan Altan'ın 17 yaşındaki Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü 10. sınıf öğrencisi kız arkadaşı Seher Poyraz yaralandı.

SEVGİLİSİNİ, YARALI HALDE KAZA YERİNDE BIRAKTI
Hamza Altan, kazayı 112 ekiplerine haber vermek ve Poyraz'ı 5 dakika mesafedeki devlet hastanesine götürmek yerine arkadaşlarını aradı. Seher Poyraz'ı yaralı halde kaza yerinde bırakan arkadaşları, Altan'ı motosikletiyle birlikte Avşar mahallesine götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, ağır yaralı Poyraz'ı hastaneye kaldırırken, çevrede kaza izine rastlayamadı. Altan ve arkadaşları da 112'yi arayarak Avşar Mahallesi'nde kaza yaptıklarını söyledi. Ekipler, yaralı haldeki Altan'ı da hastaneye kaldırdı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
Durumu ağır olan Seher Poyraz, önce 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne, ardından da Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kız, üç gün verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Seher Poyraz'ın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi. Motosiklet sürücüsü Altan'ın tedavisine ise Milas'ta devam ediliyor.

KORKUDAN ARAYAMAMIŞ
Yeni Asır gazetesinin haberine göre; Seher'i ölüme götüren ihmal, Hamza Altan'ın ifadesiyle ortaya çıktı. Yaralıyı 5 dakikalık mesafede bulunan hastaneye götürmek yerine olay yerinde bırakan Altan'ın, jandarmadaki ifadesinde, kazayı kız arkadaşını ikamet ettiği Dibekderesi mahallesine bırakmaya giderken yaptığını söylediği, korkudan arkadaşlarını çağırdığını ve Avşar Mahallesi'nde kaza yapmış süsü verdiklerini itiraf ettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...