İstanbul, Ankara ve İzmir’de ele geçirildi, değeri 10 milyon lira!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul, Ankara ve İzmir’de ele geçirildi, değeri 10 milyon lira!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir merkezli İstanbul ve Ankara’da polisin dört ay içerisinde düzenlediği operasyonlarda, değeri 10 milyon lira olan gümrük kaçağı ikinci el oto yedek parçası ele geçirildi, olayla ilgili 10 kişi yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’ye gümrük kaçağı ikinci el oto yedek parçası ve çeşitli emtia ürünü getiren ve bu ürünleri iç piyasaya sürmek suretiyle haksız kazanç sağlayan şahısların bulunduğu bilgisine ulaştı. Polis, teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçti. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 Kasım tarihinden günümüze kadar 4 aylık süre içerisinde; İzmir, İstanbul ve Ankara’da yapılan operasyonla R.Ü.(37), M.K.(44), M.C.(47), A.H.E.(43), M.Ç.(53), A.Y.(35), S.S.(37), A.B.(46), E.Y.(49) ve Ö.Ç. (44) isimli şahısları yakaladı.
İstanbul, Ankara ve İzmir’de ele geçirildi, değeri 10 milyon lira!

Operasyonlarda, 7 bin 621 oto yedek parçası, 138 fotokopi makinesi, 4 milyon 800 bin taşlı tekstil ürünü ile transit rejim kapsamında olan iki TIR içerisinde 8 palet oto yedek parçası ele geçirildi. 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten 33 şahıs hakkında işlem yapıldı. Yakalanan şüphelilerden S.S. isimli şahıs alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı. M.K., M.C., A.H.E., M.Ç., A.Y., S.S. ve E.Y. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere, A.B., R.Ü. ve Ö.Ç. ise adli kontrol şartı ile mahkemede serbest bırakıldı.
İstanbul, Ankara ve İzmir’de ele geçirildi, değeri 10 milyon lira!

Olayda ele geçirilen gümrük kaçağı ikinci el oto yedek parçalarının piyasa değerinin yaklaşık 10 milyon lira olduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...