Polisi dövüp, silahını gasp edenlerden 4'ü tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Polisi dövüp, silahını gasp edenlerden 4'ü tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Bornova İlçesi Çamdibi semtinde, görevde olmadığı sırada bir polis memurunu dövüp, tabancasını gasp ettikleri belirtilen 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Olay geçen 20 Şubat gecesi, Bornova ilçesinin Çamdibi Mahallesi'nde yaşandı. Bir polis memuru, izin gününde trafikte aracı ile seyir halindeyken 5 kişi tarafından dövüldü, tabancası gasp edildi. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, polis memurunu dövüp silahını gasp etmekle suçlanan İ.Ç. (26), A.G.(24), T.B.(23), S.O.(25) ve Y.D.G.'yi (24) yakaladı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen  şüphelilerden İ.Ç. ifadesini alan Cumhuriyet savcısı tarafından serbest bırakıldı. Diğer  şüpheliler A.G., T.B., S.O. ve Y.D.G. ise 'Geceleyin birden fazla kişi tarafından yağma' suçundan nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...