Mağarada baygın bulunan 2 işçi hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Mağarada baygın bulunan 2 işçi hastaneye kaldırıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kütahya'da kaplıca sularının çıkış yeri olan mağarada sıcak su boru hattı yenileme çalışması yapan işçiler 51 yaşındaki Orhan Can ile 41 yaşındaki Ramazan Güleş, aşırı sıcaktan ve havasız kalmaktan rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay dün akşam saatlerinde kent merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Ilıca Kaplıcaları yakınında meydana geldi. Kaplıca sularının çıkış yeri olan mağaraya girerek boru hattının yenilemesini yapan Orhan Can ve Ramazan Güleş baygınlık geçirdi. Uzun süre mağaradan çıkılmamasından şüphelenmesi üzerine içeriye giren arkadaşları Can ve Güleş'i mağarada yerde yatarken buldu.
Aşırı sıcaktan ve havasız kalmaktan rahatsızlandıkları belirtilen Orhan Can ile Ramazan Güleş kaldırıldıkları Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliye Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...