Üniversiteli kızlar oturdukları evde dehşeti yaşadı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üniversiteli kızlar oturdukları evde dehşeti yaşadı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın’da üniversite öğrencisi iki genç kız, evde oturdukları sırada bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgilere göre olay, Yenipazar ilçesi Hükümet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre marketten alışveriş yaptıktan sonra eve dönen üniversite öğrencileri Özlem D. ve Büşra K., solonda tavla oynamaya başladı. Belli bir süre sonra ceketini odasına bırakmaya giden Büşra K., M.N isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Arkadaşının çığlıklarını duyan Özlem D. ise salondan getirdiği tavla ile M.N.’ye vurmaya başladı. Kaçmaya çalışan M.N., elindeki bıçağı Özlem D.’ ye iki kez salladıktan sonra hızla evden çıktı. Komşularının ihbarı üzerine 112 Acil Yardım ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızlardan Özlem D. ayakta tedavi edilirken, vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan Büşra K. ise ameliyata alındı. Her iki kızında durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olaydan kısa süre yakalanan M.N isimli şahsın ise genç kızların yan komşusu olduğu öne sürüldü. M.N isimli şahısın suçlamaları kabul etmediğini bildirildi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Yenipazar Kaymakamı Nursel Karahan, olayla yakından ilgilendi. Karahan, olayda yaralanan Büşra K’nın 2015 yılında terör saldırıları sırasında şehit olan Gaziantepli Halil K’nin yeğeni olduğunu ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...