Sur şehidi son kez baba evine getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sur şehidi son kez baba evine getirildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam operasyonda terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Burhan Kaplan, son kez baba ocağına getirildi.

Şehidin annesi Akkadın Kaplan, oğlunun asker kıyafetini giyerek fotoğrafına sarıldı ve çevredekilere oğlunun fotoğrafını gösterdi. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Burhan Kaplan, Melikgazi ilçesinin Ağırnas mahallesine getirildi. Son kez baba ocağına götürülen şehit Kaplan’ın cenazesini ailesi ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Oğlunun fotoğrafına sarılan anne Akkadın Kaplan, gözyaşlarına boğuldu. Oğlunu giydiği kendi asker üniforması ile karşılayan Akkadın Kaplan, oğlunun fotoğrafını kaldırarak ‘Ah yavrum’ diye gözyaşı döktü. Fotoğrafı çevredekilere gösteren Akkadın Kaplan’ı, yakınları teselli etmeye çalıştı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...