Marmaris'te insan tacirlerine operasyon, 5 gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Marmaris'te insan tacirlerine operasyon, 5 gözaltı var

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde jandarma, mülteci grubuyla birlikte 3'ü Gürcistan uyruklu 5 kişiyi göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından organizatör zanlıları, adliyede sevk edildi.Yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Sömbeki Adası'na (Simi) geçiş yapmak için Taşlıca Mahallesi Görece Koyu'ndan denize açılacağını öğrenen jandarma, bu gece bölgeye hareket etti. Biri lüks iki araçla koya gelen iki aylık bebeğin de aralarında bulunduğu altısı çocuk, üçü kadın toplam 11 Suriyeli mülteci jandarma ekiplerince yakalandı. Organizatör olduğu belirlenen biri kadın üçü Gürcistanlı toplam 5 kişi ise gözaltına alındı. Ayrıca kaçış için kullanılacağı belirtilen zodyak bot ele geçirildi. Yakalananlar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Organizatör zanlıları ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...