Bu plaka için arabasına 120 bin lira istiyor!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bu plaka için arabasına 120 bin lira istiyor!

YAŞAM Haberleri  / AA

Düzce'de yaşayan Metin Şişman, 34 AKP 36 plakalı 2013 model otomobilini 120 bin liraya satışa çıkardı.

Şişman, AA muhabirine, aracını geçen yıl Düzce'den 81 il kodlu bir plakayla satın aldığını söyledi. Kendisinin AK Parti hayranı olduğunu belirten Şişman, aracı için İstanbul'da yüksek miktarda bir para ödeyerek 34 AKP 36 plakasını aldığını anlattı.
Araca çok fazla ilgi gösterildiğine değinen Şişman, "Ben sürekli uzun yola gidip geliyorum. Özellikle otobanda korna çalıp, durdurup fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. Kalabalıklarda, trafik ışıklarında, insanların sürekli yoğun olduğu yerlerde ilgi gösteriliyor. Hatta seyahatlerimizde tesislerde durduğumuz zaman plakayı görenler bizden yediğimizin, içtiğimizin ücretini almıyorlar. Bundan dolayı satışa çıkardım" diye konuştu.
Aracının normal değerinin 85-90 bin lira arasında olduğunu aktaran Şişman, "Plakası ile beraber 120 bin liraya satışa çıkardım. Arkadaşlarla birlikte akılda kalıcı bir ilan hazırladık. Ciddi anlamda ilana ilgi duyuldu. Şimdiden AK Parti gönüllüsüne araç plakasıyla birlikte hayırlı olsun diyorum" dedi.
Şişman'ın, arkadaşları ile internette hazırladığı ve aracın bilgilerinin yer aldığı "Plakasına bandığım" başlıklı ilanda ilginç ifadeler dikkati çekiyor.
Bu plaka için arabasına 120 bin lira istiyor!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...