HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Servisi kaçırınca hayatını kaybetti!

Düzenleyen:
Servisi kaçırınca hayatını kaybetti!
Kaza, Haber, Kocaeli, Haber

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde 22 yaşındaki Çağla Korkmaz çalıştığı tekstil firmasının servisini kaçırınca halk otobüsüne binerek yol kenarında indi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Çağla Korkmaz, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybederken, 1 ay sonra evleneceği öğrenildi.

Derince Çınarlı Mahallesi'nde oturan Çağla Korkmaz, Deniz Mahallesi'nde bulunan bir tekstil firmasında çalışırken, sabah işyerinin servisini kaçırdı. İşine yetişmek için telaşlanan Çağla Korkmaz halk otobüsüne binerek Derince Liman Yolu mevkiinde indi. D-100 Karayolu'nun karşısına geçmeye çalışan Çağla Korkmaz'a, S.G. yönetimindeki 34 BJ 2683 plakalı kamyon çarptı. Çağla Korkmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Çağla Korkmaz'ın cesedi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. 
Ağustos ayında Hakan adlı gençle nişanlanan Çağla Korkmaz'ın bir ay sonra evleneceği, bir süre önce provalara giderek gelinliğini giyerek poz verdi. Çağla Korkmaz bugün Yıldızevler Camii'nde ikindi namazının ardından Kent Mezarlığı'nda toprağa verilirken, tabutunun üzerine gelinliği konuldu. Çağla Korkmaz'ın yakınları büyük üzüntü yaşadılar.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...