Köpek kavgası yüzünden 1 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Köpek kavgası yüzünden 1 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karaman'da köpek konusunda çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 70 yaşındaki Kemal Mert ve 49 yaşındaki Hacı Mehmet Sayman, birbirlerine tüfek ve tabanca ile ateş etti.

Hacı Mehmet Sayman kaldırıldığı hastanede öldü, Mert'in de durumunun ağır olduğu belirtildi. Mert ve Sayman'ın aralarında kadınlarında bulunduğu yakınları ise, acil servis önünde kavga etti. Hastane önünü savaş alanına çeviren kavga polisin müdahalesiyle sona erdi. Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Karaman merkeze bağlı Burunoba Köyü'nde meydana geldi. Mehmet Hacı Sayman, aralarında tarla anlaşmazlığı nedeniyle yüzünden husumet bulunan Kemal Mert'in çiftliğinin yanında bulunan tarlasını sulamaya gitti. Sayman, Mert'in çiftliğindeki köpeklerin kendisine saldırabileceğini göz önüne alarak yanına av tüfeğini de aldı. Sayman'ın yanında av tüfeğini gören Mert, iddiaya göre ''Tüfekle ne yapacaksın? Benim köpekleri mi öldüreceksin?" dedi. Sayman da, "Saldırırlarsa ateş edeceğim" diye yanıt verince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mert, tabancayla, Sayman da tüfekle birbirlerine ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine 5 mermi isabet eden Sayman, ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Mert de, ambulansla Özel Selçuklu Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mert'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtti. 

YAKINLARI ACİL SERVİS ÖNÜNÜ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ 
Mert ve Sayman'ın yakınları da her iki yaralının da aynı hastaneye kaldırıldığını sanıp Karaman Devlet Hastanesi'ne geldi. Sayman, ambulanstan indirilip, acil servise alındıktan sonra aralarında kadınlarında yaklaşık 40 kişi, birbirlerine saldırdı. Kavga, polisin müdahalesiyle sona ererken polis, hastane çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...