Tarsus'taki uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tarsus'taki uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 5'i tutuklandı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, ilçede ikamet eden ve halk arasında Cono olarak bilinen şahıslara yönelik Barbaros Mahallesi içerisinde mahalle arası ve evlerde yaptıkları aramada 5 adet ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeklere ait 105 adet fişek, 3 evden toplam 125 gram uyuşturucu esrar maddesi elde geçirdi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Şahıslardan S.O'nun 9 ayrı mahkemeden hakkında yakalaması bulunduğu, 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. 
Zanlılardan S.O. ve İ.S. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Bu arada, Tarsus Sebze Hali içerisindeki ardiyeler bölümünde bulunan bir depoda yapılan aramada 2 adet poşet içerisinde 9 kilo 280 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. 
Olayla ilgili gözaltına alınan M.Ü, M.A.P. ve F.G. isimli şahıslar çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...