Adana'da kayıp olan iki kardeş bulundu

Düzenleyen:
Adana'da kayıp olan iki kardeş bulundu

YAŞAM Haberleri

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde 5 gündür kayıp olan iki kardeş, babaları tarafından bulundu.

Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Mahmut Kara, 5 gündür haber  alamadığı oğulları Salih (17) ve Ahmet Kara'nın (15), kendisine ulaşan bir  arkadaşının verdiği bilgi üzerine Çotlu Mahallesinde olduklarını öğrendi.  Mahalleye giden Kara, çocuklarını tarım işçiliği yaparken buldu.
 Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarını bulduğu için çok  mutlu olduğunu belirterek, "Bir arkadaşlarının yanına gitmişler. Herhangi bir  sıkıntı yok Allah'a çok şükür. Biz de çocuklarımıza kavuştuk. Beni görünce zaten  bir şey diyemediler. Utançlarından yere bakmaya başladılar" dedi.
 Salih Kara da çalışmak istediğini, okula gitmek istemediği için evden  ayrıldığını belirtti.
 Okula gitmeme talebini ailesine söylemesi halinde izin  vermeyeceklerini bildiğini anlatan Kara, "Ailem okumamı istiyor. Ben de okumak  istemiyorum. Okumak istemediğim için gittik. Çadırlarda kaldık. Kendimize  yevmiyeli iş bulduk. Soğan topladık" diye konuştu.
 Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, 15 ve 17 yaşlarındaki iki oğlu  kaybolan baba polise müracaat etmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...