Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

16 yaşındaki Aslı 1 aydır kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
16 yaşındaki Aslı 1 aydır kayıp

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da, 16 yaşındaki Aslı Demir’den bir aydır haber alınamıyor. Kızının başına bir şey gelmesinden korkan anne ise “Ne olur kızım evine dön” diye gözyaşı döktü.

Adıyaman’a akrabalarının yanına giden Aslı Demir ve annesi Aysel Demir, burada bir süre kaldıktan sonra trenle tekrar Adana’ya döndü. İstasyonda indikten sonra durağa geldiklerinde, Aslı Demir annesi Aysel Demir’e “Sen belediye otobüsü ile eve geç. Ben dolmuşa binip geleceğim” dedi. Anne Aysel Demir, belediye otobüsü ile Seyhan ilçesinin Dumlupınar mahallesindeki evine geldi. Ancak Aslı Demir’den bir daha haber alamadı. Emniyete ve savcılığa başvuran gözü yaşlı anne, bir aydır kızının dönmesini bekliyor. Aslı Demir’in daha önce de iki kez evden kaçtığını ve polisler tarafından getirildiğini söyleyen anne Demir, son dönemlerde genç kızların başına gelen olayların aklına geldiğini ve kızı için endişe duyduğunu belirtti.
16 yaşındaki Aslı 1 aydır kayıp
“AKRABALARA EVE DÖNERSEM CEZAEVİNE GİRERİM DEMİŞ”

Aysel Demir, eşinin 2007 yılında uçak kazasında hayatını kaybettiğini belirterek, “Kızımın kimliği bende bulunuyor. Telefonuna da cevap vermiyor. Sosyal paylaşım sitesinde görüştüğü akrabalarımıza bir daha eve dönmeyeceğini ve dönmesi durumunda cezaevine girmesinden korktuğunu söylemiş. Kızım adli kontrol ve denetimli serbestlik uygulamasından dolayı karakola imza atıyordu. Sorununun ne olduğunu ve neden evden kaçtığını anlamış değilim. Evde ağabeylerinin bir baskısı yok. Bir sevdiği olsa ona da razıyız ve evlendirirdik. Ama bununla ilgili bir duyum da almadık” diye konuştu.

Kızına çağrıda bulunan anne Demir, “Ne olur kızım evine dön. Sen daha çok küçüksün. En azından nerede olduğunu bize söyle. Başına kötü bir şey gelmesinden çok korkuyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...