Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

1.5 yaşındaki lösemi hastası Duru yardımlarınızı bekliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
1.5 yaşındaki lösemi hastası Duru yardımlarınızı bekliyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 1.5 yaşındaki lösemi hastası Duru bebeğin ailesi, ilik nakli için hayırseverlerden yardım bekliyor.

2015 yılı Haziran ayında lösemi teşhisi konulan 1.5 yaşındaki Duru Hamzaçebioğlu’nun Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki tedavisi sürüyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrılara olumlu yanıt alan baba Tuğrul Hamzaçebioğlu, kızı Duru’ya uygun ilik nakli için donörü bulduklarını belirtti. Hamzaçebioğlu, “Duru bebeğimiz yakalandığı amansız hastalıkla mücadelede ilaç tedavisine cevap vermedi. Doktorlar bize tek çarenin uygun ilik olduğunu söylediler ve araştırmalar neticesinde Almanya’da bu iliği bulduk” dedi.
1.5 yaşındaki lösemi hastası Duru yardımlarınızı bekliyor

Fatsa’daki dostlarının kendisini hiç yalnız bırakmadığını, Duru bebek için seferber olduklarını söyleyen Hamzaçebioğlu, “Doktorlar kızımın kanserin en tehlikesine yakalandığını belirtiler. İlik naklinin gerçekleşmesi gerektiğini ve uygun donörün bulunmasını istediler. Bizler de araştırmalar neticesinde Almanya’da uygun ilik nakli bulduk. Maddi imkanlarımızı çok zorladık ve artık imkanımız kalmadı. Hayırsever vatandaşlardan bizlere yardımcı olmalarını bekliyorum. Kızımızın biran önce eski sağlığına kavuşmasını çok istiyoruz” diye konuştu.
1.5 yaşındaki lösemi hastası Duru yardımlarınızı bekliyor

2015 yılı Haziran ayından bu güne kadar Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören Duru bebek için sosyal medya aracılığı ile bir sayfa açıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...