Liseli Belgin zayıflama çayı kurbanı mı?

Düzenleyen:
Liseli Belgin zayıflama çayı kurbanı mı?

YAŞAM Haberleri

İzmir'de iddiaya göre, internetten aldığı zayıflama çayı diye bilinen kurutulmuş bitki çayını içtikten sonra gittiği okulda fenalaşan lise öğrencisi 15 yaşındaki Belgin Elmalı, kaldırıldığı hastanede kalp krizinden öldü.

Çiğli ilçesindeki Naime Tömek Adalet Meslek Lisesi öğrencisi Belgin Elmalı, iddiaya göre dün internetten sipariş vererek aldığı zayıflama çayı olarak adlandırılan kurutulmuş bitki çayını içti.

Daha sonra okula giden Belgin Elmalı, öğle saatlerinde okulda rahatsızlandı. Belgin Elmalı, çağrılan sağlık ekiplerinin uzun süre yaptığı kalp masajına rağmen kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 

Okulunda başarılı bir öğrenci ve çevresinde de sevilen biri olan Belgin Elmalı'nın yakınları genç kızın kilolu olmadığını, bilinen herhangi bir rahatsızlığının da bulunmadığını belirterek, bir süre spor yaptıktan sonra şu an aktif olarak spor yapmadığını söyledi. 

Belgin'in arkadaşlarına zayıflama çayından içtiğini söylediği ileri sürülürken, bir tekstil firmasında çalışan 2 çocuk babası Yılmaz Elmalı ile ev kadını anne Gönül Yılmaz, kızlarının ölümüyle büyük üzüntü yaşadı. 

İLK BULGU KALP KRİZİ 

Belgin Elmalı'ya İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. İlk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen Elmalı'nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için detaylı otopsi yapılacağı bildirildi. 

Otopsi sonrası cansız bedeni ailesine teslim edilen Belgin Elmalı'nın bugün ikindide Karşıyaka Goncalar Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Örnekköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Elmalı için Karşıyaka İlçesi'ndeki Goncalar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Ailesi tarafından, başkalarına ışık olabilmesi için korneaları bağışlanan genç kızın tabutuna, nazar boncuklu duvak, çiçekler ve çok sevdiği leblebi şekerlerinden bırakıldı. 

Liseli Belgin'in bir tekstil işçisi olan babası Yılmaz Elmalı, ev kadını annesi Gönül Elmalı ve kardeşi Pelin Elmalı ile yakınları tabut önünde uzun süre gözyaşı döktü. Acılı baba eşinin elini tutarak destek olmaya çalışırken, anne Gönül Elmalı'nın sözleri törene katılanları ağlattı. Gönül Elmalı, "Annem sana nazar değdi. Boncuk gözlü kızım herkes seni çok seviyordu. Son şakan çok ağır olduğu bebeğim. Biz babanla nasıl dayanacağız. Her gün dua edeceğim kızım senin için, korkma gittiğin yerde. Okulda çok yorulduğunu söylüyordun nereden bilecektik böyle olacağını" diyerek gözyaşı döktü. 

Törene, Belgin Elmalı'nın okuldan arkadaşları ve öğretmenleri de katıldı. İkindide kılınan cenaze namazının ardından Belgin Elmalı, Örnekköy Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...