Sobayı benzinle yakmak istedi...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sobayı benzinle yakmak istedi...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, sobayı benzinle yakmak isteyen bir kişinin elindeki benzin şişesinin tutuşması sonucu çıkan yangında aynı aileden 3 kişi ağır yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Mustafa Arık isimli vatandaş, sobasını benzin ile yakmak isterken benzin şişesinin alev alması sonucu evini yaktı. Çıkan yangında Mustafa Arık, eşi Rabia ve çocukları Aybüke Şehriban Arık ağır yaralandı. Alaşehir’de özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Mustafa Arık, benzin şişesi ile soba tutuşturmaya çalışırken benzin şişesi alev aldı. Mustafa Arık, eşi Rabia Arık (20) ve çocukları iki aylık Aybüke Şehriban Arık’ın zarar görmemesi için alev alan benzin şişesi ile birlikte banyoya koştu. Alevlerin halıya sıçraması ile ailenin oturduğu oda yanmaya başladı. Baba, geri döndüğünde eşi ve çocuğunun alevler içerisinde kaldığını gördü. Alevler oda girişini ve koridoru kaplayınca Mustafa Arık evinin arka balkonundan alt katın balkonuna atlayarak, apartman girişine çıktı ve evinin giriş kapısını kırarak evine girdi. Alevler içinde kalan eşi ve çocuğunu kurtardı. Sabah saat 08.00 sularında apartman dairesinin üçüncü katında çıkan yangın, komşuların haber vermesi üzerine Alaşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangın çıkan evin itfaiye merkezine yakın olması, itfaiye ekiplerinin anında müdahale etmesiyle büyümeden söndürüldü.

Yaralılar 112 acil servis ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. İlk tedavileri Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan Mustafa Arık ve eşi Rabia Arık ambulansla Bozyaka Devlet Hastanesine sevk edilirken, çocukları iki aylık Aybüke Şehriban Arık da hava ambulansı ile Balıkesir Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...