Aç kalan kurt ve tilki ovaya indi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aç kalan kurt ve tilki ovaya indi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ardahan’da etkili olan soğuk hava, yaban hayvanlarını zor durumda bıraktı. Aç kalan yaban hayvanları yaşam yerlerine indi.

Ardahan’ın Göle ilçesinde aç kalan bir kurt, kar örtüsü üzerinde gezerek yol kenarında yiyecek aradı. Aç kalan kurdun karla kaplı ovada yem araması ise kameralara yansıdı. Ardahan Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Temel Şimşek, yaptığı açıklamada, "Ardahan ili Göle ilçesi sınırlarındayız. Az önce gördüğümüz gibi Kurtlar doğa da yem bulmak için ana yol kenarlarında gezmektedirler. Biz de doğada kurt ve tilkiler için daha önceden stoklamış olduğumuz sakat atlarla yemleme yapacağız" dedi.
Aç kalan kurt ve tilki ovaya indi

Vatandaşlara tavsiyelerde de bulunan Şimşek, "Vatandaşlarımız genelde yalnız gezmemeli, köy dışındaki okullara çocuklarını gönderirken tek başına göndermemeliler. Özellikle gece ve akşam saatlerinde kurtların, yırtıcı hayvanların bulunduğu bölgelerde yürüyüş yapmamaları, dolaşmamalarını önemle tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...